Associació UDUTAMA per al recolzament de minories ètniques o culturals

Bàner
Bàner
Renovació del projecte de beques per a joves de minories ètniques PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
divendres, 5 de juny de 2015 08:43

El president d'Udutama, Xavier Tió, amb la col.laboradora Daow i Nam, una de les noies becades


La nostra associació ha renovat les beques d'estudi i allotjament per a joves de minories ètniques del nord de Tailàndia en risc d'exclusió social per al present curs escolar tailandès 2015-2016. Juntament amb la nostra amiga i voluntària Imma, hem constituït un fons que ha de cobrir totes les necessitats per a aquest curs de dos joves, Pond, de l'ètnia akha i Mei, de l'ètnia lahu, que ja vam presentar en anteriors articles.

Pond, una de les noies becades, al centre de la imatge, amb companys d'universitat


Durant el primer trimestre d'aquest any 2015 vam realitzar una visita d'avaluació en la qual vam poder comprovar que tant Pond, com Mei i també Nam, a la qual vam donar suport en el seu últim curs de diplomatura l'any passat, van aprovar amb bona nota.

Mei, noia de la ètnia lahu becada al programa


Volem agrair, especialment a Imma, però també a la resta de voluntaris internacionals i socis, per la seva contribució a aquest projecte a través de les quotes que paguen a Udutama. També volem agrair a Daow i Yui, dues col·laboradores d'Udutama a Tailàndia, per la seva mediació durant la nostra visita i la seva dedicació a la gestió del fons a Tailàndia.