Associació UDUTAMA per al recolzament de minories ètniques o culturals

Bàner
Bàner
Ecotrekking cultural amb les minories ètniques PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
dijous, 21 d'abril de 2016 11:17

Udutama ha arribat a un acord de col.laboració amb una entitat social de guies locals de la minoria ètnica Lahu i amb l'agència de viatges Mundo Nómada de Tailàndia, per promocionar aquest trekking de 3 dies de turisme sostenible i responsable, basat en la comunitat, i sensibilitzar així sobre les peculiars formes de vida i problemàtica d'aquestes minories.

Per més informació i apuntar-s'hi, aneu al següent enllaç de Mundo Nómada a Tailàndia:

http://toursentailandia.com/tour/eco-trekking-cultural-de-3-dias-en-chiang-rai/


A més, l'agència Mundo Nómada ha creat un viatge econòmic de 15 dies a Tailàndia que inclou l'eco-trekking, Bangkok, Chiang Mai i uns dies a la fantàstica illa de Koh Tao.

Si us voleu apuntar al viatge sencer, podeu trobar més informació i formulari de registre en el següent enllaç:

http://toursentailandia.com/tour/eco-trekking-en-el-norte-e-isla-de-koh-tao/Les persones participants tindran l'oportunitat d'explorar el meravellós paisatge humà i natural de la província de Chiang Rai al mateix temps que ajuden a les comunitats de les minories ètniques, les més marginades i pobres de Tailàndia. Aprendran sobre les formes de vida, creences i tradicions tan peculiars d'aquestes comunitats i, convivint amb les famílies en els poblats, es sentiran com a casa.

Aquest programa ha estat dissenyat i creat per membres de les pròpies minories ètniques per donar suport a les seves comunitats locals, i és gestionat directament per ells. Els guies provenen de les pròpies comunitats i reben un pagament just pel seu treball. El benefici que resulti es distribueix entre les comunitats i les famílies on s'allotgen les persones participants.

 

L'associació Udutama té com un dels seus objectius sensibilitzar sobre les formes de vida i sobre les problemàtiques de les minories ètniques amb les quals col·labora. Les persones que participen en aquest programa estan ajudant a que les comunitats locals es beneficiïn directament del turisme i que aquest es practiqui de forma responsable, aprenguin a autogestionar-se i donin a conèixer les seves cultures minoritàries, seriosament amenaçades. L'associació Udutama, mitjançant visites periòdiques sobre el terreny, avala el caràcter social del programa i, mitjançant avaluacions anuals, intenta que l'experiència de les persones participants sigui plenament satisfactòria.


 Darrera actualització de divendres, 22 d'abril de 2016 10:26